Algemene voorwaarden

Betalen

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

* Betalen bij afhalen (contant)

* Vooraf overmaken

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Bestelling

Nadat u de bestelling hebt geplaatst ontvangt u direct een orderbevestiging per mail. Heeft u deze niet ontvangen neem dan contact op via arjette@leukenaardig.nl

De verzend/verpakkingskosten (bestaande uit portokosten, verpakkingskosten en BTW) zijn voor rekening van de koper. Deze zijn afhankelijk van het gewicht van de bestellling. Pakketpost binnen Nederland kost € 7,25, pakketpost binnen Europa kost € 13,00. Uw aankopen worden uiteraard met de grootste zorgvuldigheid verpakt, Leukenaardig is echter niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van producten nadat deze zijn overgedragen aan Postnl. U kunt de aankopen verzekerd laten versturen. Mocht u dit willen neem dan contact op via de mail.

Artikelen kunnen desgewenst ook worden opgehaald aan ons huisadres in Ottoland. Alleen na afspraak en tegen gepaste (contante) betaling.

Levertijd

De levertijd van aangekochte producten (mits op voorraad) is twee werkdagen. Leukenaardig is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens transport van de bestelde goederen.

In opdracht

Leukenaardig maakt veel producten in opdracht. Bij het plaatsen van een bestelling die speciaal voor je gemaakt wordt spreken we een levertijd af. Ik probeer altijd binnen de afgesproken levertijd te leveren. Houd er rekening mee dat ik handgemaakte producten verkoop en de levertijd daardoor soms kan oplopen.

Aan een product in opdracht wordt pas begonnen nadat de overeengekomen prijs inclusief eventuele verzendkosten op rekening van Leukenaardig is bijgeschreven. Later betalen kan dus ook een latere levering betekenen.

Na het ontvangen van de bevestigingsmail heeft u zeven dagen de tijd om het verschuldigde bedrag inclusief de verzendkosten over te maken op ons bankrekeningnummer. Dit nummer zal worden vermeld in onze bevestigingsmail.

U ontvangt een berichtje per mail ter bevestiging van de verzending.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens.

Wij reserveren het artikel tot zeven dagen na het sturen van de bevestigingsmail. Wij stellen het echter zeer op prijs als u het even laat weten van de bestelling af te willen zien.

Recht van ontbinding / retourzending

Nadat u de bestelling hebt ontvangen, heeft u het recht om de bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour te zenden. De bestelling dient in ongebruikte staat, niet beschadigd, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retour gezonden te worden.

Voor de bestelling wordt geretourneerd, dient u Leukenaardig hiervan op de hoogte te stellen.

Let op: artikelen die op maat zijn gemaakt, naar wens van de klant, kunnen niet retour worden gezonden! Deze zijn uitgezonderd van het wettelijke herroepingsrecht. Ik ben dus niet verplicht om een artikel retour te nemen wanneer het op aanvraag volgens jouw wensen en specificaties is gemaakt. Neem in het geval je niet tevreden bent wel altijd contact met mij op. Kleuren en foto’s van mijn producten op de website en social media kunnen soms afwijken van de werkelijkheid.

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Als de retourzending een fout van Leukenaardig betreft, zijn de retourkosten voor rekening van Leukenaardig. Stuur je maar een deel van je bestelling terug? Dan betaal ik geen verzendkosten terug. Voor zakelijke bestellingen is terugsturen niet mogelijk.

De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar Leukenaardig. Beschadigde retourzendingen worden door Leukenaardig niet gecrediteerd. Pak het pakket daarom goed in en verzend het eventueel verzekerd.

Zorg er voor dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Indien de zending onvoldoende is gefrankeerd, wordt de boete van PostNL verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

Voeg het ingevulde en ondertekende retourformulier toe aan de retourzending.

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

Leukenaardig
A-oneven 117
2975 BE Ottoland

Zodra Leukenaardig de retourzending heeft ontvangen en gecontroleerd stort Leukenaardig het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour op uw rekening. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, worden de bij de bestelling betaalde verzendkosten ook retour gestort. Wordt er een gedeelte van de bestelling geretourneerd, dan wordt alleen het aankoopbedrag van de betreffende artikelen gecrediteerd.

Garantie

Bij normaal gebruik, mag u een normale levensduur met normale slijtage verwachten. Mocht een artikel binnen de in alle redelijkheid verwachte levensduur gebreken gaan vertonen of stuk gaan, neem dan z.s.m. contact op met Leukenaardig, dan zoeken wij naar een oplossing. Verkeerd wassen en/of strijken valt buiten deze garantie.

Algemeen

Leukenaardig zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. De persoonsgegevens worden door Leukenaardig alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

I.v.m. de verkrijgbaarheid van de producten kunnen de handgemaakte producten altijd iets afwijken van het getoonde exemplaar. Er wordt echter altijd naar gestreefd het product zo gelijkend mogelijk te maken. De artikelfoto`s worden met zorg gemaakt maar de kleuren op de foto kunnen altijd iets afwijken van geleverde exemplaren.

Wassen

Alle stoffen worden voorgewassen om afgeven en krimp zo veel mogelijk te voorkomen. Alle katoenen producten kunt u op 30 C wassen, alle badstof producten op 40 C. Wij raden het af de katoenen producten in de wasdroger te drogen. Let met strijken op voor de bandjes en kantjes en bedrukte stoffen! Strijk deze onder een doek of vanaf de achterkant.

Het gebruikte lettertype voor de producten op maat wordt door Leukenaardig uitgezocht. Mocht u een specifiek lettertype willen, dan dient u dit bij de bestelling door te geven.

Wijzigingen

Het kan zijn dat deze voorwaarden in de toekomst gewijzigd worden. Controleer dus bij iedere bestelling vooraf de laatste versie.

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Laatste wijzigingsdatum: 27 mei 2020

Heeft u vragen of opmerkingen, stuur dan een mailtje naar arjette@leukenaardig.nl

Leukenaardig © 2022 |

Algemene voorwaarden

Website designed by

Beerd